Friday, August 7, 2015

Corner Bookmarks

Assalamualaikum Semua...

Nak share dengan uols pattern corner bookmarks yang mudah dibuat. Benda sangat berguna untuk orang yang suka membaca buku tapi tak ada penanda buku menjadi sukar bila terlupa kat mana berhenti membaca. Jadi, bolehlah guna tutorial corner bookmarks ini sebab mudah macam masak instant noodles. Semudah 1,2,3 Go! Macam-macam bentuk dan jenis boleh buat mengikut kesukaan. Tepuk dada tanya selera. hihi. 

Antara bookmarks dari Pinterest



Ini tutorial atau cara-caranya. Sangat mudah. 



Ini yang saya buat guna sticker notes jer. Kalau hilang buat lain. hehe.


Sticker notes inilah saya guna. 

Mudah dan cepat. Selamat mencuba!

Credit to Pinterest and Google